Workshops

Zingen verbindt

Speciale Workshop Canons zingen

Wat kun je verwachten? Een workshop waarin we eerst met elkaar eenstemmig canons instuderen, waarna we de canonvorm gaan zingen. Dit betekent dat zangers op verschillende momenten inzetten, waardoor er meerstemmigheid ontstaat. De meeste canons zijn niet moeilijk, waardoor er snel een mooi resultaat te horen is.

Wanneer? 29 Januari 2020

Hoe laat? 10.00 uur tot 13.00 uur.   

 Prijs? € 15,00     

Plaats, Bussum( adres na inschrijving)    

Inschrijving via contactformulier  info@dezooz.nl

 

Workshops voor zorgverleners in de dementiezorg

Wat kun je verwachten?
In de workshops gaan we in op zingen als middel om de zorg voor mensen met dementie te verlichten. Zingen kan worden ingezet in de dagelijkse zorgpraktijk, van opstaan tot slapen gaan. Samen zingen  zorgt plezier. Het zorgt voor stressvermindering en een beter contact met de zorgvrager. We gaan in op sociale, mentale en fysieke aspecten van dementie, de zwaarte die dat oplevert voor de zorgverlener en de rol die zingen speelt bij de verlichting daarvan. Ook besteden we ruimschoots aandacht aan je eigen zangstem.

Wat levert het je op?
Wij bieden je een bijzondere visie  op zingen, waardoor je met vernieuwd elan je werk kunt doen, en het werk als prettiger, lichter en minder stressvol zult ervaren. Dit heeft een weerslag op de zorgvrager, zodat het mes aan twee kanten zal snijden.

Waar?

De workshops worden gegeven in zorginstellingen, Alzhheimercafé’s en vrijwilligersorganisaties. Ook worden er door ZooZ workshops en trainingen georganiseerd waar losse inschrijving mogelijk is.

Wanneer?

De workshops en trainingen worden in overleg met bovenstaande instanties gepland.